EtusivuHuolto ja palvelut › Korjaus- ja huoltopalvelut

Korjaus- ja huoltopalvelutToyota-huoltomme pitää huolta sinusta ja autostasi

Osaavien Toyota-mekaanikkojen asiantuntemista ylläpidetään ja kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Korkea ammattitaito yhdistettynä merkkikohtaisiin erikoistyökaluihin ja alkuperäisiin Toyota-varaosiin mahdollistavat hyvän lopputuloksen haastavimmissakin tehtävissä.

Korikorjaamopalvelut
Korikorjaamomme asiantuntevilta huoltoneuvojilta saat opastuksen kolariasioiden käsittelyssä. Teemme kustannusarviolaskelmat vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas -järjestelmällä. Avustamme myös vahinkoilmoituksen teossa. Nykyaikaiset korikorjauslaitteet, ammattitaitoiset tutkinnon suorittaneet korimekaanikot, sekä alkuperäiset varaosat varmistavat korjauksen onnistumisen.

Kolarikorjaukseen kuuluu tarvittaessa myös turvalaitteiden ja turvatyynyjen toiminnan varmistaminen korjauksen jälkeen. Toyota-turvalaitteiden tarkastukset voi tehdä vain valtuutettu Toyota-korikorjaamo.

Maalauspalvelu
Maalauspalvelut toteutamme joko itse tai luotettavien alihankintamaalaamoiden kautta. Oleellista on, että maalarit ovat pitkänlinjan ammattilaisia, jotka toimivat Toyota Motor Companyn ohjeistusten mukaan. Näin takaamme sinulle aina varmasti sopivimman korjaussävyn ja valmistajatehtaan viimeisimmän tietämyksen korjausmaalauksesta.

Pikahuolto – nopein tapa jatkaa matkaa
Kun autosi kaipaa välitöntä huolenpitoa, aja Pikahuoltoomme ja ota yhteys suoraan pikahuolto-mekaanikkoon. Pikahuoltomekaanikkomme hoitavat pienet huollot ja korjaukset kuten öljynvaihdot, rengastyöt, polttimoiden- ja jarrupalojen vaihdot sekä pienemmät määräaikaishuollot odottaessasi.

Sijaisauto huollon ajaksi
Jos autosi jää huoltoon, liikkuminen ja asioiden normaali hoito vaikeutuu. Tuodessasi autosi meille huoltoon voit käyttää edullista tai huoltosopimuksestasi riippuen jopa maksutonta Toyota Rent -vuokra-autopalvelua, ja samalla pysyt liikkeellä. Saat vuokra-auton käyttöösi kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi.
Tutustu Toyota Rent sivuihin >

Sijaisauto vahinkotapauksissa
Kun tuot autosi meille korjattavaksi vahinkotapauksessa, Toyota Rent toimittaa sinulle tarvittaessa korvaavan ajoneuvon. Autamme ja neuvomme tarvittavien asiapapereiden täytössä. Saat meiltä myös asiaan kuuluvan käyttötarveselvityksen vakuutusyhtiötä varten, jonka voit myös tulostaa tältä sivulta. Tarvitset myös vastapuolen vakuutusyhtiön luvan sijaisauton käyttöön.

Korvattavan ajoneuvon on oltava kooltaan samanlainen kuin oma autosi. Vakuutusyhtiö ei korvaa polttoainekuluja eikä omavastuun pienennystä.

Varaa huolto verkossa
Merkkikorjaamossa säännöllisesti huollettu auto varmistaa Sinulle ajamisen nautinnon ja pidentää autosi ikää. Huollon yhteydessä suoritamme myös mahdolliset kampanjatarkistukset.
Varaa huoltosi tästä >

Tuulilasin iskemävaurio kannattaa korjata heti
Auton tuulilasiin saattaa ajon aikana syntyä pieniä iskemävaurioita. Yleensä ne syntyvät edellä ajavan auton renkaiden ilmaan sinkoamista kivistä tai talvella renkaista irtoavista nastoista. Pienikin vaurio kannattaa korjata heti, ettei se pääse laajenemaan.
Korjaaminen on tuulilasin vaihtoa halvempi vaihtoehto
Pienten iskemävaurioiden korjaaminen onnistuu helposti ja kätevästi tuulilasia vaihtamatta. Jos autosi tuulilasiin tulee kiveniskemä, on tärkeää, että toimit nopeasti. Näin vältetään vaurion mahdollinen laajeneminen ja tuulilasin vaihto, mikä on aina korjaamista kalliimpi vaihtoehto. Ammattitaitoisen Toyota-mekaanikon korjaamasta vauriokohdasta tulee siisti ja lähes huomaamaton.
Jos autosi tuulilasi vaurioituu, ota heti yhteyttä töiden vastaanottoomme  ja kysy lisää korjausmahdollisuuksista. Ehjä tuulilasi on tärkeä osa turvallista ja miellyttävää autoilua.
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje